Hummus s baklažánom

Hummusové občerstvenie 12. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 15 minVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 3 PORCIEbaklažán – 1 ks.uhorka – 1 ks.mrkva – 2 ks.hummus – 150 – 300 gpaprika – 1 ks.orech – 5 ks.cesnak – 3-4 hlavyparadajka – 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Baklažány, pozdĺžne nakrájané na tenké plátky, opražíme na olivovom oleji. Mrkvu, cesnak, vlašské orechy nastrúhame. Zmiešajte. Zmes vložte do baklažánových mäsových guľôčok. Na tanier naložíme hummus a pripravený baklažán. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Potrebujete trochu mrkvy, asi 1/4 množstva cesnaku nastrčenú do jednej guľôčky, asi toľko orechov ako cesnaku. Nedovoľte veľké plátky orechov, pretože Všetko, čo potrebujú, je chuť.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik