Kefír s uhorkou

Irina 31. mája 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minPiteVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkefír – 250 mlnasekaný kôpor – 35 guhorky – 1 ks.soľ – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte kôpor alebo inú zeleninu. Uhorku nastrúhame, osolíme, scedíme prebytočnú tekutinu, zmiešame s bylinkami a pridáme do kefíru. Podávame s obilným chlebom, smotanovým syrom a reďkovkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik