[email protected] 30. júna 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaMorenieHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUsezamový olej – 1 polievková lyžica. l.paprika – podľa chutizázvor – 4-5 cmorechový olej – 2 lyžice. l.uhorky – 1 ks.koriander – 1 zväzoksoľ – podľa chutituniak – 300 gbiely balzamikový ocot – 1 lyžička.sójová omáčka – 1 polievková lyžica. l.cukor – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na prípravu marinády nastrúhame zázvor, pridáme nadrobno nakrájaný koriandr, sezamový olej a sójovú omáčku. Dobre premiešajte. Rybu marinujte 30 minút. Na prípravu vinaigrette uhorku ošúpeme a zbavíme jadierok, nakrájame na malé kocky a pridáme trochu soli. Pridajte ocot, koriandr, olej, cukor. Dobre premiešajte. Rybu vyberieme z marinády, osušíme papierovou utierkou a opečieme zo všetkých strán na sezamovom oleji. Dobre okoreníme a nakrájame na porcie. Uložíme na tanier ozdobený bylinkami a zeleninou. Na vrch položte vinaigrette.