Morčacie zrazy

gastronóm 23. septembra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 30 minHlavný chodINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍnakladané uhorky – 2 ks.plátky bieleho chleba bez kôrky – 2 ks.vajcia natvrdo – 2 ks.soľ – podľa chutimletá morka – 500 gnasekaná bazalka – 2 lyžice. l.rastlinný olej – 3 lyžice. l.vajcia – 1 ks.kuracia pečeň – 200 gmlieko – 100 mlmúka – 2 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Chlieb namočíme do mlieka, zľahka vytlačíme. Pečeň prejdite cez mlynček na mäso spolu s mletým mäsom a chlebom. Pridajte vajce, soľ a korenie. Dobre premiešajte.

Krok 2

Uhorky a vajcia nasekáme nadrobno a zmiešame s bazalkou.

Krok 3

Z mletého mäsa vytvorte ploché koláče, do stredu vložte 1 lyžičku. plnkou, prištipneme okraje. Namočte do múky a smažte v horúcom oleji 4 minúty. na každej strane. Preložíme na plech a pečieme v rúre 10 minút. pri 180 °C.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik