Rump steak na lôžku so zeleninou

Natália Gladčenková 30. septembra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhovädzie mäso – 500 gmaslo – 40 gvajcia – 1 ks.paprika – 2 ks.mlieko – 70 mlstrúhanka – 100 gparadajka – 2 ks.uhorka – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mäso umyjeme, zbavíme šliach, nakrájame na porcie a naklepeme. Posypeme soľou a korením, namáčame v rozšľahanom vajci a mlieku, obalíme z oboch strán v strúhanke. Pripravené mäso vložte do veľmi horúcej panvice s olejom a smažte, kým sa úplne neuvarí, 10 – 12 minút. Nakrájajte zeleninu na zeleninový „vankúš“. Maslo rozpustíme, polejeme ním rump steak a podávame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik