Oľga Černová 12. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 3 varenie: 15 minruská kuchyňaHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetDovolenka detíNový rokVeľká nocPiknikVianoceRomantická večeraINGREDIENCIE NA 3 PORCIEtreska (filé) – 200 golivový olej – 2 lyžice. l.veľká cibuľa – 1 ks.losos (filé) – 400 gúdená hruď – 200 gsoľ – podľa chuti.cesnak – 2 strúčikybravčové črevá – 90 cmzmes papriky – podľa chutiNa registráciuuhorka – 1 ks.paradajka – 1 ks.paprika – 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Filet z lososa, tresku, údenú hruď, cesnak prejdite veľkým mlynčekom na mäso. K mletému mäsu pridáme opraženú cibuľu, soľ, korenie a dôkladne premiešame. Pripravené črievka naplníme mletým mäsom a každých 20 cm ich otočíme okolo osi. Smažte na panvici alebo grile 15-20 minút.