Šalát Tender

Káťa-malinka 4. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorka – 2 ks.Parmezán – 200 gkuracie mäso (údené hrudník) – 200 gsušené slivky – podľa chutivajcia – 3 ks.majonéza – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kuracie prsia, nadrobno nakrájané slivky. Zvyšok nastrúhame na hrubom strúhadle. Všetky ingrediencie rozdeľte rovnako, aby sa každá vrstva opakovala 2-krát. Šalát rozložte do vrstiev, každú potiahnite majonézou – kuracie mäso, sušené slivky, uhorka, vajce, syr.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik