Julia 13. septembra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkuracie srdce – 400 gpripravená pita – 1 balenievarené krevety – 500 gbalzamikový ocotzelenácherry paradajkysoľ – podľa chutimleté čierne korenie – podľa chutiuhorkasójová omáčkaNa tankovaniecitrónová šťavačerstvo mleté čierne korenie – podľa chutisoľ – podľa chutiolivový olejNa ozdobuzelená cibuľa Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Srdiečka uvaríme, nakrájame na kolieska a opečieme so sójovou omáčkou, balzamikovým octom, korením a soľou. Nakrájajte uhorku, papriku, paradajky, bylinky. Pridáme rukolový šalát, uvarené krevety a pripravené srdiečka. Šalát zalejeme dressingom. Za týmto účelom premiešajte všetky ingrediencie. Šalát rozložte medzi pitas a ozdobte zelenou cibuľkou.