gastronóm 13. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 4 PORCIEtvaroh – 250 gzväzok kôprupretlačený cesnak – 2 strúčikymalé uhorky – 2 ks.soľ – podľa chutiprírodný jogurt – 200 gAk chcete odoslať:listy šalátu Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky a kôpor umyte, osušte a nasekajte veľmi jemne. Cesnak ošúpeme a nasekáme.
Krok 2
Tvaroh pretrieme cez sitko a zmiešame s jogurtom na homogénnu hmotu.
Krok 3
Pridajte uhorky, cesnak a kôpor. Dochutíme soľou a korením. Na servírovacie taniere položte listy šalátu a na každý list položte kopec tvarohu a zeleninovej zmesi.