Anglický vaječný sendvič

gastronóm 12. apríla 20114.20(5)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minAnglická kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍmajonéza – 6 lyžíc. l.veľké vajce – 6 ks.soľ – podľa chutiuhorka – 1 ks.listy rukoly – 1 hrsťsendvičový chlieb – 6 kusov Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Vajíčka povaríme vo vriacej osolenej vode 10 minút. Opláchnite studenou vodou a odstráňte škrupiny. Vajcia nakrájajte nožom. Uhorku umyte, osušte, nakrájajte na tenké plátky. Rukolu umyjeme a osušíme. Namažte kúsky chleba majonézou. Položte plátky uhorky na tri plátky.

Krok 2

Navrch poukladáme listy rukoly a nakrájané vajíčka, osolíme a okoreníme. Prikryjeme zvyšnými kúskami chleba. Zľahka zatlačte rukami.

Krok 3

Každý kus rozrežte diagonálne na polovicu. Podávame s čajom.

MIMOchodom

Jogurt nemusí byť dostatočne hustý, kyslá smotana môže byť kyslá, ale Violette tvaroh s bylinkami – prírodný tvaroh vyrobený z čerstvého mlieka a smotany, ochutený aromatickými bylinkami – je dokonalý! A nemusíte pridávať ani zeleninu!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik