BBQ marinádová omáčka

BBQ marinádová omáčka

gastronóm 22. septembra 20134,50 (8)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujteBBQ marinádová omáčka K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 89,98 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 1 hodina 30 minút Použité: 1,34 g / 6,58 g / 7,69MorenieOmáčka, dresingVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍ400 g pripravenej paradajkovej omáčky3 polievkové lyžice. l. dobrá paradajková pasta1 stredná cibuľa4-5 strúčikov cesnaku2 polievkové lyžice. l. Worcestershire omáčka3 polievkové lyžice. l. jablčný ocot2 polievkové lyžice. l. rastlinný olej1 polievková lyžica. l. hnedý cukor1 lyžička. horčičný prášokmletá horúca červená paprikasoľčerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cibuľu a cesnak ošúpeme a jednotlivo nasekáme veľmi jemne. V hlbokej panvici s hrubým dnom na strednom ohni rozohrejeme olej, pridáme cibuľu, opekáme do mäkka 5 minút. Pridajte cesnak, smažte ďalšie 2 minúty.

Krok 2

K cibuli a cesnaku pridajte paradajkovú omáčku a priveďte do varu. Súčasne nalejte cukor a horčičný prášok pol pohára vriacej vody a miešajte, kým sa úplne nerozpustí. Pridajte trochu soli.

Krok 3

Do horčicovej pasty pridajte paradajkovú pastu a ocot, znova premiešajte a výslednú hmotu nalejte do paradajkovej omáčky. Dochutíme worčestrovou omáčkou, čiernym korením a kajenským korením. Varte za občasného miešania 10 minút. Odstráňte omáčku z ohňa a úplne vychladnúť, 1 hodinu Toto je univerzálna omáčka a marináda pre akékoľvek mäso a hydinu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik