Celé ovsené vločky so syrom a paradajkami

gastronóm 10. júla 20215,00(3)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu

Namiesto paradajok môžete použiť červenú papriku alebo avokádo.

zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 30 min Pridať. čas: 8 hodínVarenieRaňajkyVečeraHlavný chodVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 3 PORCIE200 g celých ovsených vločiek3 stredné Baku paradajky200 g slaného syra2 polievkové lyžice. l. masloštipka cukručerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Do ovsených vločiek v hrnci nalejte 1 liter filtrovanej alebo balenej vody. Nechajte 8-10 hodín.

Krok 2

Umiestnite hrniec s cereáliami a vodou na vysokú teplotu. Priveďte do varu, pridajte cukor, znížte oheň na minimum, prikryte, varte 15-25 minút, kým nedosiahnete požadovaný stupeň mäkkosti/varkosti zŕn.

Krok 3

Do kaše pridáme maslo a polovicu rozdrobeného syra, dôkladne premiešame. Vypnite oheň, nechajte kašu pod vekom a teplým uterákom 5 minút.

Krok 4

Podávame s paradajkami nakrájanými na tenké plátky a zvyšným rozdrobeným syrom, ktorý bohato okoreníme.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik