Cvikla s tzatziki omáčkou

gastronóm 14. apríla 20110,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minGrécka kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEprírodný jogurt – 200 mlveľká varená repa – 1 ks.veľká šalátová uhorka – 1 ks.hrubá morská soľ – podľa chutiveľký cesnak – 1 strúčikkôpor – 1 zväzok Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorku umyte, ošúpte, prekrojte pozdĺžne na polovicu a lyžičkou odstráňte semienka. Dužinu nasekáme nadrobno. Kôpor umyjeme, osušíme a nasekáme. Cesnak ošúpeme a roztlačíme.

Krok 2

Jogurt zmiešame s uhorkou, kôprom a cesnakom. Dochutíme soľou a korením.

Krok 3

Cviklu ošúpeme, nakrájame na tenké plátky a podávame s pripravenou omáčkou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik