gastronóm 14. apríla 20110,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minGrécka kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEprírodný jogurt – 200 mlveľká varená repa – 1 ks.veľká šalátová uhorka – 1 ks.hrubá morská soľ – podľa chutiveľký cesnak – 1 strúčikkôpor – 1 zväzok Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorku umyte, ošúpte, prekrojte pozdĺžne na polovicu a lyžičkou odstráňte semienka. Dužinu nasekáme nadrobno. Kôpor umyjeme, osušíme a nasekáme. Cesnak ošúpeme a roztlačíme.
Krok 2
Jogurt zmiešame s uhorkou, kôprom a cesnakom. Dochutíme soľou a korením.
Krok 3
Cviklu ošúpeme, nakrájame na tenké plátky a podávame s pripravenou omáčkou.