Figový džem v pomalom hrnci

Figový džem v pomalom hrnci

gastronóm 10. septembra 20130,00Pridať k obľúbenýmzdieľaťFigový džem v pomalom hrnci K receptu

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodina 30 minútVarenieDezertINGREDIENCIE NA 1 PORCIU1 kg fíg500 g svetlého medu2 poháre vody Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte pomalý hrniec a prísady.

Krok 2

Zapnite režim „Multi-cook“, nastavte teplotu na 160 °C, v miske rozmiešajte med a vodu a varte 10 minút.

Krok 3

Figy umyte a na niekoľkých miestach napichajte dreveným špáradlom. Ovocie ponorte do vriaceho medu, nastavte teplotu na 120°C a varte 1 hodinu.

Krok 4

Nechajte vychladnúť, vložte do sterilizovaných pohárov a uzavrite. Skladujte na chladnom mieste.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik