Klobásy v medovo horčicovej omáčke

gastronóm 25. február 20124,50 (2)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 135,35 kcal/porcia Porcie: 24 varenie: 15 min Použité: 5,76 g/10,46 g/4,03ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 24 PORCIÍmed – 3 lyžice. l.koktailové klobásy – 48 ks. (alebo lekárska klobása)šalátová uhorka – 1 ks.rastlinný olej – 2 lyžice. l.zrnitá horčica – 3 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Dôkladne premiešajte horčicu a med.

Krok 2

Vo veľkej panvici rozohrejeme olej. Smažte klobásy do zlatista, 6 minút. Horčicovo-medovú zmes pridáme k párkom, dobre premiešame a varíme ešte 5 minút.

Krok 3

Uhorku nakrájajte na 1 cm kocky napichnite 1 klobásu a jednu kocku uhorky na koktailové špízy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik