gastronóm 25. február 20124,50 (2)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 135,35 kcal/porcia Porcie: 24 varenie: 15 min Použité: 5,76 g/10,46 g/4,03ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 24 PORCIÍmed – 3 lyžice. l.koktailové klobásy – 48 ks. (alebo lekárska klobása)šalátová uhorka – 1 ks.rastlinný olej – 2 lyžice. l.zrnitá horčica – 3 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Dôkladne premiešajte horčicu a med.
Krok 2
Vo veľkej panvici rozohrejeme olej. Smažte klobásy do zlatista, 6 minút. Horčicovo-medovú zmes pridáme k párkom, dobre premiešame a varíme ešte 5 minút.
Krok 3
Uhorku nakrájajte na 1 cm kocky napichnite 1 klobásu a jednu kocku uhorky na koktailové špízy.