Kuracie GongBao

pohlavný 2. januára 20120,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhorúca čili pasta – 1 polievková lyžica. l.sezamový olej – 4-5 lyžíc. l.čerstvá uhorka – 1 ks.cesnak – 4 strúčikyškrobová voda – 1 polievková lyžica. l.sušená feferónka – 2 ks.kuracie mäso (filé) – 400 gryžový ocot – 1 polievková lyžica. l.zázvor (koreň) – 2 cmNa marinádusójová omáčka – 1 polievková lyžica. l.soľ – trochuškrob – 1 polievková lyžica. l.suché biele víno – 1 polievková lyžica. l.cukor – trochuNa omáčkusójová omáčka – 2 lyžice. l.soľ – 0,5 lyžičky.cukor – 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kuracie filé nakrájajte na kocky s rozmermi 1*1 cm Z uhorky odstráňte semienka a nakrájajte na kocky. Nakrájajte zázvor a cesnak. Na filé pridáme všetky ingrediencie na marinádu a dobre premiešame. Nechajte pôsobiť 15 minút. Na panvici wok rozohrejeme trochu sezamového oleja. Pridáme štipľavú sušenú papriku a pár sekúnd opekáme. Získajte papriku. Kuracie filé opečte na aromatickom oleji do zlatista a položte na tanier. Do zvyšného oleja na panvici pridajte zázvor a cesnak, pár sekúnd opečte, pridajte čili pastu, premiešajte. Vyprážané kuracie filety vráťte na panvicu a pridajte uhorku. Zahrejte sa. Prisypeme orechy. Trochu škrobu rozriedime vodou a zmiešame so zvyšnými ingredienciami na omáčku. Nalejte omáčku do woku a dobre premiešajte. Podávame s ryžou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik