gastronóm 1. novembra 20115,00 (1)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 519,00 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIEzväzok kôprumajonéza – 4 lyžice. l.soľ, čerstvo mleté čierne korenie – podľa chutišalátová uhorka – 1 ks.filet z lososa – 250 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Filet z lososa nakrájame na malé kúsky a dusíme 6 minút. Necháme vychladnúť.
Krok 2
Uhorku umyte, nakrájajte na polovicu a odstráňte semená. Uhorku nakrájajte na tenké plátky, vložte do sitka a posypte soľou. Nechajte pôsobiť 10 minút. Potom opláchnite teplou vodou a dôkladne osušte.
Krok 3
Kôpor umyjeme, osušíme a nasekáme. Majonézu zmiešame s kôprom. Na tanier položíme rybu a uhorku, ochutíme majonézou. Navrch posypeme čerstvo mletým korením.