Olivier s lososom

Alec Georg 7. marec 20120,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 4 PORCIEcibuľa – 1 ks.čerstvý losos – 200 gzelená cibuľa – 1 malý zväzoknakladané uhorky – 1 ks.petržlen – 1 malý zväzokkôpor – 1 malý zväzokvarené zemiaky – 300 gmajonéza – 3 lyžice. l.čerstvé uhorky – 2 ks.vajcia – 4 ks.jablčný ocottobiko kaviár a listy zeleného šalátu Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte cibuľu. Aby ste to urobili, jemne ho nakrájajte, jemne osoľte, pridajte 1/2 lyžičky. cukor, roztlačíme, dáme do pohára a zalejeme octom na 30 minút.

Krok 2

Zemiaky, mrkvu a vajcia uvaríme, nakrájame na malé kocky a dáme do hrnca. Uhorky nakrájajte na tenké polkruhy alebo kocky. Kôpor, petržlen a zelenú cibuľku nakrájame nadrobno.

Krok 3

Lososa nakrájame na malé podlhovasté kúsky. Pridajte k zelenine a bylinkám. Pridajte nakladanú cibuľu. Šalát ochutíme majonézou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik