gastronóm 24. februára 2012(4)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 338,87 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 4,48 g/34,52 g/2,62ŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIEtreska v oleji – 200 gvajce na tvrdo – 1 ks.vetvičky kôpru – 2 ks.stonkový zeler – 1 ks.výhonky zelenej cibule – 2 ks.čerstvé uhorky – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Tresku pečeň položte na papierové utierky a nechajte uschnúť.
Krok 2
Uhorky, zeler, cibuľu a kôpor umyjeme a osušíme. Zeler nasekáme nadrobno. Uhorky a vajcia nakrájame na kocky. Nakrájajte zeleň.
Krok 3
V miske roztlačíme vidličkou treščiu pečeň. Pridajte vajíčko, uhorky, zeler a bylinky. Zmiešajte.