Plukovnícky šalát

gastronóm 24. februára 20124,75(4)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 338,87 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 4,48 g/34,52 g/2,62ŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIEtreska v oleji – 200 gvajce na tvrdo – 1 ks.vetvičky kôpru – 2 ks.stonkový zeler – 1 ks.výhonky zelenej cibule – 2 ks.čerstvé uhorky – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Tresku pečeň položte na papierové utierky a nechajte uschnúť.

Krok 2

Uhorky, zeler, cibuľu a kôpor umyjeme a osušíme. Zeler nasekáme nadrobno. Uhorky a vajcia nakrájame na kocky. Nakrájajte zeleň.

Krok 3

V miske roztlačíme vidličkou treščiu pečeň. Pridajte vajíčko, uhorky, zeler a bylinky. Zmiešajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik