Rollmopy

gastronóm 28. februára 20124,75(4)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 2 hodiny 30 minútnemecká kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍžiarovky – 2 ks.nakladané uhorky – 2 ks.očistené solené filé sleďa – 6 ks.horčica – 2 lyžice. l.Na marinádu:hrášok z nového korenia – 1 ks.jablčný ocot – 1 pohárčierne korenie – 5 ks.púčik klinčeka – 1 ks.bobkový list – 1 ks.bobule borievky – 3 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte si marinádu. Do panvice nalejte pohár vody a octu, pridajte borievky, klinčeky, nové korenie a čierne korenie, bobkový list. Priveďte do varu a na miernom ohni povarte 5 minút. V pohode.

Krok 2

Vnútro rybieho filé natrieme horčicou.

Krok 3

Nakrájajte uhorky na prúžky a položte trochu na okraj každého filé. Zrolujeme a prišpendlíme špáradlami. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kolieska. Sleďové rolky pevne vložte do misy a pridajte cibuľové krúžky. Nalejte marinádu, prikryte potravinovou fóliou a vložte do chladničky na 5-6 dní.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik