LU-LU 10. januára 2012 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu
Tento šalát poteší vašich blízkych Je pikantný a nepodobá sa žiadnemu inému.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUpaprika – 0,5 ks.cherry paradajky – 300 guhorka – 1 ks.Rukolový šalát – 500 gpikantný kozí syr – 200 gwhisky – 50 mlčervená šalátová cibuľa – 1 ks.kráľovské krevety – 300 gtrstinový cukor – 1 štipkavlašské orechy – 200 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na tanier položíme krevety (uvarené a mrazené). Pridáme šťavu z 1/2 limetky, 1/2 pomaranča, trochu zázvoru, cukru a whisky. Nechajte 20 minút marinovať. Do šalátovej misy dáme rukolový šalát, rozpolené paradajky, uhorku na kocky, papriku na pásiky a cibuľu. Krevety trochu orestujeme na olivovom oleji a zapálime. Ochlaďte a pridajte do šalátu. Posypeme orechmi a strúhaným syrom. Podávame samostatne s dresingom z limetkovej šťavy, pomaranča, sójovej omáčky a olivového oleja.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Vlašské orechy je možné nahradiť kešu.