Nadežda Ekimkina 17. október 2021(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu
Moje obľúbené jedlo! Chutné, uspokojujúce, svetlé, krásne na servírovanie!
zložitosť: ľahko Kalórie: 423,33 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Pridať. čas: 15 min Použité: 30,21 g/29,55 g/9,28Dusenie, chradnutieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIElosos 500 golivový olejmaslo 20 gcesnak 2 strúčikysmotana Parmalat CHEF 20% 250 mlbrokolica 1 hlavašpenát 70 gcherry paradajky 8 ks.morská soľ podľa chutičerstvo mleté korenie 1 štipka Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte ryby – umyte, osušte, nakrájajte na steaky.
Krok 2
Rybie steaky nakrájajte na filé a odstráňte kožu. Hlavičku brokolice nakrájame na ružičky.
Krok 3
Na rozpálenú panvicu nalejte trochu rastlinného oleja, pridajte maslo a položte filet z lososa. Smažte zo všetkých strán minútu.
Krok 4
Rybu preložíme do misky a odložíme. V tejto panvici na miernom ohni opražíme cesnak, pridáme smotanu. Zmiešajte. Pridáme ružičky brokolice a nakrájaný špenát. Vráťte rybu do panvice. Pridajte cherry paradajky nakrájané na polovicu. Soľ a korenie. Prikryté dusíme 3 minúty.
Krok 5
Miska je pripravená!