Natália 18. januára 20125,00 (1)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorky – 300 gzelené fazuľky – 300 gčervená paprika – podľa chutimletý cesnak – podľa chutikuracie mäso (filé) – 300 gsójová omáčka – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zelenú fazuľku uvaríme do mäkka. Uhorky nastrúhajte pomocou kórejského strúhadla na mrkvu alebo nakrájajte na tenké prúžky. Pridáme mletý cesnak, červenú papriku, sójovú omáčku. Nechajte pôsobiť 30 minút. Kuracie filé nakrájajte na pásiky a opečte. Všetko premiešame bez chladenia.