angeloki 6. januára 20120,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmrkva – 250 gvoda – 3 lyžice. l.paprika – 300 gzeler (stonka) – 250 guhorka – 300 gsójová omáčka – 3 lyžice. l.cesnak – 2 strúčikyzelená reďkovka – 300 gparadajka – 300 gmed – 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zeleninu nakrájame: papriku na pásiky, zeler a paradajky na kocky. Uhorky, reďkovky a mrkvu nastrúhame na strednom strúhadle. Na prípravu omáčky zmiešame sójovú omáčku, vodu, med a nadrobno nakrájaný cesnak. Pripravenú zeleninu rozložte medzi sektory podnosu a do stredu nalejte omáčku. Zmiešajte všetko, čo je už na stole.