Vyprážané uhorky

gastronóm 15. september 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 30 minPraženiečínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍškrob – 2 lyžice. l.rastlinný olej – 1 polievková lyžica. l.štipka čili práškusójová omáčka – 1,5 lyžice. l.pretlačený cesnak – 3 strúčikysoľ – 2 lyžičky.sezam (semená) – 2 polievkové lyžice. l.malé uhorky – 700 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky umyjeme a každú pozdĺžne prekrojíme na polovicu.

Krok 2

Posypte uhorky soľou, premiešajte, vložte do cedníka a položte na misku. Po 20 min. Uhorky opláchnite teplou vodou a osušte. Rolujte uhorky v škrobe.

Krok 3

Cesnak ošúpeme a nakrájame na plátky. Vo woku zohrejte olej, opečte cesnak s mletým čili, 30 sekúnd. Pridajte uhorky, sójovú omáčku a sezamové semienka. Smažte, miešajte, 4 minúty. Ihneď podávajte.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik