Zeleninová želé pena

gastronóm 5. januára 20124,00 (1)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 2 hodiny 30 minútObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 4 PORCIEkonzervovaná kukurica – 100 gstonkový zeler – 1 ks.soľ, koreniesmotana 20% tuku – 100 mlnasekaný kôpor – 2 lyžice. l.mäkký tvaroh – 250 gčervená paprika – 1 ks.želatína – 20 guhorky – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Namočte želatínu do 2 polievkových lyžíc. l. voda. Uhorky, červenú papriku a zeler umyjeme a nakrájame na kocky.

Krok 2

V miske vyšľaháme tvaroh, smotanu a napučanú želatínu do hladka. Pridajte nakrájanú zeleninu, 2 polievkové lyžice. l. kukurica a kôpor. Pridajte soľ, korenie a dôkladne premiešajte.

Krok 3

Výslednú zmes rozdeľte do porciovaných foriem. Dáme do chladničky aspoň na 3 hodiny. Pred podávaním otočíme penu na tanier a posypeme zvyšnou kukuricou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik