angeloki 10. januára 2012 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu
Môžete si vziať akýkoľvek zelený šalát. Namiesto olivového oleja môžete použiť slnečnicový olej.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoRýchloINGREDIENCIE NA 1 PORCIUzeler (stonka) – 2 ks.olivový olej – 2 lyžice. l.paradajka – 1 ks.uhorka – 1 ks.šalátová zmes (rukola a čakanka) – 125 gsójová omáčka – 2 lyžice. l.sladká paprika – 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Listy šalátu položte na tanier. Paradajky a sladkú papriku nakrájame na kolieska, uhorky a stonkový zeler na polkolieska. Na listy šalátu poukladáme pripravené paradajky, uhorky, zeler a papriku. Na vrch nalejte omáčku. Na prípravu omáčky zmiešame sójovú omáčku a olivový olej.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Môžete si vziať akýkoľvek zelený šalát a namiesto olivového oleja použiť slnečnicový olej.