Soľ 29. mája 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkukuričný šalát – 1 veľká hrsťparadajka – 1 ks.uhorka – 1 ks.hovädzie mäso – 100 gzelená cibuľa – 2-3 perásoľ – podľa chutičerstvo mleté čierne korenie – podľa chutičerstvo vylisovaná citrónová šťava – podľa chutiolivový olej – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Porazte hovädzie mäso, nakrájajte na prúžky, rýchlo opečte na olivovom oleji, kým nebude varené. Preložíme na papierovú utierku, aby odsal prebytočný tuk. Paradajku a uhorku nakrájame na kocky, zmiešame s hlávkovým šalátom, uvareným mäsom a nakrájanou zelenou cibuľkou. Na prípravu dresingu zmiešame olivový olej, citrónovú šťavu, čierne korenie a soľ. Šalát si oblečte.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Pri príprave dresingu použite akékoľvek proporcie. Mäso môžete dať do šalátu teplé.