Kaparová omáčka

gastronóm 7. júna 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 118,64 kcal/porcia Porcie: 5 varenie: 15 min Použité: 0,74 g/12,05 g/1,88ObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 5 PORCIÍmaslo – 100 gkapary – 100 gcesnak – 2 strúčikykôpor – 2 vetvičkynakladaná uhorka – 1 ks.zelená cibuľa – 2 stonky Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kapary a nakladanú uhorku opláchneme od nálevu a nasekáme nadrobno. Cesnak ošúpeme a nasekáme. Zeleninu umyte, osušte a nasekajte.

Krok 2

Maslo zohrejte na izbovú teplotu. Pridajte kapary, uhorku, cesnak a bylinky. Vyšľahajte metličkou alebo mixérom do homogénnej hmoty. Preložíme do čistej nádoby, uzavrieme a dáme do chladničky. Podávame s mäsom, rybami alebo zeleninou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik