Kastról s kuracím mäsom a zeleninou

Alevtina Semenová 13. decembra 20215,00(4)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu

Recept na chutný kastról. Vhodné na sviatočný stôl.

zložitosť: ľahko Porcie: 4Hlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEkuracie prsia 500 gcherry paradajky 12 ks.olivový olej 4 lyžice.soľ podľa chutisladká žltá paprika 1/2 ks.cibuľa 1 ks.tvrdý syr 100 gmlieko 120 mlvajce 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na polovičné kolieska. Papriku ošúpeme a nakrájame na pásiky. Na olivovom oleji orestujeme 3 minúty cibuľu, potom pridáme papriku a restujeme ďalšie 2 minúty. Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky.

Krok 2

Nasekané kuracie mäso a opraženú cibuľku a papriku zmiešame, podľa chuti pridáme soľ a korenie, opäť premiešame a vložíme do vymastenej formy.

Krok 3

Vajíčko rozšľaháme s mliekom. Syr nastrúhame na jemnom strúhadle a spojíme s mliečno-vaječnou zmesou. Na kastról vylejeme tvarohovo-mliečno-vaječnú zmes.

Krok 4

Cherry paradajky poukladajte celé a vytlačte ich do zmesi vaječného mlieka. Pečieme v rúre vyhriatej na 220 stupňov 40-45 minút, kým vrch rajnice nezhnedne.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik