Mäsový kastról so zemiakmi a paradajkami

Constanta 4. októbra 20205,00 (1)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu

Chutná a zasýtená kastról zo zemiakov a mletého mäsa v jemnej náplni z tvarohu a smotany. Toto jedlo je možné pripraviť na sviatočný stôl alebo na víkendový rodinný obed.

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 1 hodina 40 minútRúraPečenieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoKastrólyPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍzemiaky 5-6 ks.mleté ​​bravčové mäso 700 gcibuľa 1 ks.paradajky 2-3 ks.olivový olej 4 lyžice.sušené talianske bylinky 1 lyžička.čerstvo mleté ​​čierne korenie 1 štipkasoľ podľa chutivyplniť:krém 10% 200 mltvaroh 220 gvajcia 2 ks.sušené talianske bylinky 2 štipkyčerstvo mleté ​​čierne korenie 1 štipkasoľ podľa chutimaslo do formy 10 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zemiaky ošúpeme a umyjeme. Varte do polovice varenia v osolenej vode. Vypustite vodu a ochlaďte zemiaky.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Smažte cibuľu na 3 lyžice. l. olivový olej do zlatista.

Krok 3

Do panvice pridajte mleté ​​mäso. Pokračujte v smažení, kým sa nezmení farba, neustále miešajte a rozbite všetky hrudky špachtľou.

Krok 4

Pridajte soľ, korenie, sušené talianske bylinky, premiešajte, ochlaďte na izbovú teplotu.

Krok 5

Formu vymastíme kúskom masla. Zemiaky nakrájame na kolieska a vložíme do formy.

Krok 6

Na plnenie kombinujte smotanu, tvaroh, vajcia, soľ, korenie, talianske bylinky. Šľaháme do hladka.

Krok 7

Polovicu plnky nalejeme do formy so zemiakmi.

Krok 8

Do panvice vložte mleté ​​mäso opečené s cibuľou. Pridajte zvyšnú náplň do formy.

Krok 9

Paradajky umyjeme, osušíme, nakrájame na kolieska.

Krok 10

Vložte plátky paradajok do panvice. Pokvapkáme ich zvyšným olivovým olejom a posypeme talianskymi bylinkami. Vložte panvicu do rúry predhriatej na 180 ° C na 30-35 minút.

Krok 11

Hotový kastról vyberte z rúry a mierne vychladnite. Podávajte na stôl.

Krok 12

Kastról nakrájame na porcie, ozdobíme bylinkami. Dobrú chuť!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Korenie a koreniny môžete použiť podľa potreby.

UŽITOČNÉ RADY

Vhodné je akékoľvek mleté ​​mäso, či už z jedného druhu mäsa alebo zmiešané.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik