Lesya Fox 22. apríla 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minŠalátVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUryža – 2-4 lyžice. l.uhorky – 1 ks.kyslá smotana (alebo majonéza) – 2-3 lyžice. l.vajcia – 4 ks.reďkovky – 4 ks.tvrdý syr – 100 gsoľ – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Vajcia uvaríme a nakrájame. Reďkovku, syr a uhorku nakrájame na 2 časti, nastrúhame na hrubom strúhadle. Ryžu uvaríme v osolenej vode. Zmiešajte všetky ingrediencie, pridajte soľ, pridajte kyslú smotanu a jemne premiešajte.