Anastasia Kudryavceva 19. mája 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 1 hodina 30 minútHlavný chodVegetariánstvoPalacinky, palacinky, tvarohové koláčeINGREDIENCIE NA 1 PORCIUsoľ – podľa chutistredné zemiaky – 3 ks.veľká cibuľa – 50 gčerstvé uhorky – 100 gmoinez – 100 gúdené alebo grilované kurča – 150 gmrazený alebo čerstvý zelený hrášok – 50 gNa palacinky kôpor – 2 lyžice. l.sóda – 0,5 lyžičky.múka – 1 polievková lyžica. l.škrob – 1 polievková lyžica. l.petržlen – 2 lyžice. l.tavený syr – 100 gNa palacinkyvajcia – 4 ks.rastlinný olej – 2 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na prípravu palaciniek rozšľaháme vajcia, pridáme múku, škrob, soľ, maslo, sódu. Upečieme 5 palaciniek. Syr zmiešame s bylinkami, túto zmes natrieme na palacinky, zrolujeme a nakrájame na malé kúsky. Zemiaky uvaríme, nastrúhame na hrubom strúhadle a zmiešame s cibuľou opraženou do zlatista. Rozmrazte hrášok a varte 5 minút. Kuracie mäso nakrájame na kocky, zmiešame so zeleným hráškom, na kocky nakrájanými uhorkami a majonézou. Okrúhlu misku vysteľte potravinovou fóliou. Položte palacinky v tvare kupoly na dno misy. Na vrch palacinky pridajte zemiaky a cibuľu, potom kuracie mäso so zeleninou a majonézou. Navrch dáme zvyšnú zemiakovú vrstvu. Šalát trochu sploštíme a dáme na 1 hodinu do chladničky. Pred podávaním otočte šalát na tanier a odstráňte potravinovú fóliu. Umiestnite zeleň do kruhu.