Anastasia Kudryavceva 16. mája 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnasekaný kôpor – 1 zväzokkonzervovaný zelený hrášok – 300 gnakladaná uhorka – 300 gvarené alebo pečené bravčové mäso (chudé) – 300 gsušené slivky – 300 gNa tankovaniemajonéza Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Sušené slivky, bravčové mäso a uhorky nakrájame na prúžky. Nakrájajte kôpor. Zmiešajte všetky ingrediencie. Dochutíme majonézou (nie je potrebné pridávať soľ).
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Pri varení mäso stráca váhu, takže počiatočná hmotnosť produktu musí byť väčšia.