Alsou Muftachova 5. máj 20110,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu
Ľahký, cenovo dostupný šalát so zaujímavou prezentáciou a nápad na takúto prezentáciu bol prevzatý z vášho časopisu – takto sa podával thajský mäsový šalát. Tento recept sa zúčastnil súťaže v štádiu 1, ale neprešiel online hlasovaním, dúfam, že je možný druhý pokus..
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUsoľ – podľa chutiuhorka (na šalát) – 1 ks.dlhá uhorka (na servírovanie) – 1-2 ks.nasekaný kôpor – niekoľko vetvičiekmajonéza (kyslá smotana) – 3 lyžice. l.konzervovaný tuniak vo vlastnej šťave – 150 gvajcia – 2 ks.estragón – niekoľko vetvičiekmleté čierne korenie – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Vajíčka uvaríme na tvrdo, prepláchneme studenou vodou, ošúpeme a vidličkou roztlačíme na jemnú strúhanku. Tuniaka tiež roztlačte vidličkou. Uhorku ošúpeme a nasekáme nadrobno. Oddeľte listy estragónu od konárov a nasekajte nadrobno. Kôpor tiež nasekáme nadrobno. Zmiešajte všetky ingrediencie, pridajte soľ a korenie, dochuťte kyslou smotanou alebo majonézou. Urobte poháre a naplňte ich šalátom.