Tyčinky s červenou rybou

Svetlana Zaretskaja 22. apríla 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu

Rýchle a chutné občerstvenie pre nečakaných hostí. Vhodné k pivu a silnejším nápojom.

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorky – 0,5 ks.jemne solený chum losos – 200 gtyčinky – 100 gCherry paradajky – 6 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rybu nakrájajte na tenké prúžky.

Krok 2

Na spodok stohov položte kruh uhorky a polovicu paradajky.

Krok 3

Kôpor umyjeme a osušíme. Na tyčinku pripevnite vetvičku kôpru a zabaľte ju pásikom ryby. Vložte občerstvenie do pohárov. Aby nedošlo k prepečeniu predjedla, je lepšie namazať ryby rastlinným olejom.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Rýchla a chutná pochúťka. Vhodné na pivo a iné alkoholické nápoje.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik