Svetlana Zaretskaja 22. apríla 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu
Rýchle a chutné občerstvenie pre nečakaných hostí. Vhodné k pivu a silnejším nápojom.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorky – 0,5 ks.jemne solený chum losos – 200 gtyčinky – 100 gCherry paradajky – 6 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Rybu nakrájajte na tenké prúžky.
Krok 2
Na spodok stohov položte kruh uhorky a polovicu paradajky.
Krok 3
Kôpor umyjeme a osušíme. Na tyčinku pripevnite vetvičku kôpru a zabaľte ju pásikom ryby. Vložte občerstvenie do pohárov. Aby nedošlo k prepečeniu predjedla, je lepšie namazať ryby rastlinným olejom.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Rýchla a chutná pochúťka. Vhodné na pivo a iné alkoholické nápoje.