Verrine šalát s lososom, cviklou a jogurtovou omáčkou

Zoryana Ivčenková 23. mája 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUstredne veľká repa – 2 ks.nasekaný kôpor – 1 zväzokPrepeličie vajcia – 10 ks.čerstvé uhorky – 2 ks.cesnak – 1 strúčikstudený údený losos – 250 gsoľ – podľa chutiprírodný jogurt – 200 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cviklu uvaríme, ošúpeme a nakrájame na kocky. Rovnakým spôsobom nakrájajte uhorky a ryby. Vajcia uvaríme, ošúpeme a prekrojíme na polovice. Nakrájajte kôpor. Jogurt zmiešame s pretlačeným strúčikom cesnaku a osolíme. Rybu, cviklu, uhorku a omáčku navrstvíme do pohárov. Navrch položíme polovice vajec a posypeme kôprom. Ihneď podávajte.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Repu je možné variť v dvojitom kotli.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik