Zoryana Ivčenková 23. mája 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUstredne veľká repa – 2 ks.nasekaný kôpor – 1 zväzokPrepeličie vajcia – 10 ks.čerstvé uhorky – 2 ks.cesnak – 1 strúčikstudený údený losos – 250 gsoľ – podľa chutiprírodný jogurt – 200 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cviklu uvaríme, ošúpeme a nakrájame na kocky. Rovnakým spôsobom nakrájajte uhorky a ryby. Vajcia uvaríme, ošúpeme a prekrojíme na polovice. Nakrájajte kôpor. Jogurt zmiešame s pretlačeným strúčikom cesnaku a osolíme. Rybu, cviklu, uhorku a omáčku navrstvíme do pohárov. Navrch položíme polovice vajec a posypeme kôprom. Ihneď podávajte.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Repu je možné variť v dvojitom kotli.