Irina 20. mája 2011 Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkukuričný šalát – 1 zväzokobilná horčica – 1 polievková lyžica. l.olivový olej – 3 lyžice. l.med – 1 polievková lyžica. l.veľké zemiaky – 3 ks.uhorky – 2 ks.reďkovky – 3 ks.paprika – podľa chutisoľ – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na prípravu dresingu zmiešame horčicu, med, olivový olej, soľ a korenie. Uvarené zemiaky zalejeme polovicou zálievky a necháme asi hodinu postáť. Uhorky, reďkovky a zemiaky nakrájame na plátky, pridáme kukuričný šalát a zalejeme zvyšným dresingom.