gastronóm 18. júla 20110,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 4 PORCIEparadajky a uhorky – 2 ks.mleté čierne korenie – podľa chutifeferónka červená – 1 ks.stonkový zeler – 2 ks.červený vínny ocot – 1,5 lyžice. l.malá cibuľa – 1 ks.syr feta – 100 gšťava z 0,5 citrónaolivový olej – 4 lyžice. l.šampiňóny – 200 gkapary – 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Smažte čiapky šampiňónov v 1 polievkovej lyžici. l. rozohriaty olej do zlatista.
Krok 2
Paradajky, uhorky, zeler a feta syr nakrájame na malé kúsky, cibuľu a štipľavú papriku nasekáme. Zmiešajte zeleninu, huby a syr. Zvyšný olivový olej, vínny ocot a citrónovú šťavu vyšľaháme, pridáme kapary a dochutíme čiernym korením. Šalát si oblečte.