Šampiňóny s rozmarínom a cesnakom

Šampiňóny s rozmarínom a cesnakom

gastronóm 11. december 20135,00(2)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 1 hodinaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍ1 kg veľmi čerstvých húb2 vetvičky rozmarínu6 strúčikov cesnaku140 ml bieleho vínneho octu200 ml extra panenského olivového oleja0,5 lyžičky. hnedý cukorsoľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zo stonky húb odrežeme spodok, klobúčiky utrieme obrúskom a nakrájame na štvrtiny. Huby premiešame s olejom a octom.

Krok 2

Cesnak ošúpeme a každý strúčik prekrojíme pozdĺžne na 4 časti. Pomocou nožníc nakrájajte vetvičky rozmarínu na 4-5 cm kúsky.

Krok 3

Pridajte rozmarín a cesnak k hubám a dochuťte cukrom, soľou a korením. Dôkladne premiešajte, vložte do sterilizovaných pohárov, uzatvorte a dajte do chladničky aspoň na 1 deň. Podávajte tieto huby na bruschette.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik