Toast so syrom a hruškami

gastronóm 5. júla 20114,50(2)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍhnedý cukor – 1 polievková lyžica. l.červená cibuľa – 1 ks.maslo – 1,5 lyžice. l.kúsky bieleho chleba – 8 ks.uhorka – 1 ks.strúhaný parmezán – 50 gmodrý syr – 200 golivový olej – 2 lyžice. l.nakrájané hrušky – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rúru predhrejeme na 180°C. Chlieb položíme na plech, pokvapkáme olivovým olejom a posypeme parmezánom. Pečieme do chrumkava 15 minút.

Krok 2

Na panvici rozohrejeme maslo, pridáme hnedý cukor, povaríme 1 minútu. Pridajte plátky hrušiek a varte ďalšie 2 minúty.

Krok 3

Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Uhorku umyjeme, osušíme a nakrájame na kolieska. Na chlieb poukladáme plátky uhoriek, cibule a navrch nivu. Ozdobíme plátkami hrušiek a prelejeme šťavou uvoľnenou pri vyprážaní.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik