Zemiakové zrazy s uhorkami

gastronóm 22. apríla 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍmaslo – 1 polievková lyžica. l.kôpor, petržlen, koriander – každý 1 zväzoktavený syr – 50 grastlinný olej – 1 polievková lyžica. l.nakladané uhorky – 2 ks.múka – 2 lyžice. l.zemiaky – 1 kgštipka sušeného rozmarínusoľ – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zemiaky uvaríme v šupke do mäkka. V tomto čase pripravte náplň. Umyte a nakrájajte zeleninu. Uhorky a syr nakrájame na malé kocky a zmiešame s bylinkami.

Krok 2

Zemiaky ošúpeme a bez toho, aby sme ich nechali vychladnúť, roztlačte ich na kašu. Pridajte rozmarín.

Krok 3

Z pyré vytvorte koláčiky. Do stredu položíme náplň a okraje pritlačíme. Ponorte zrazy do múky a smažte v zohriatej zmesi zeleniny a masla do zlatista, 2-3 minúty. na každej strane.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik