Ako variť
Ako uvariť perfektnú shurpu: niekoľko možností naraz Ako uvariť perfektnú shurpu: niekoľko možností naraz Oľga Syutkina 6. februára 20245,00(1)Pridať k
Ako a koľko variť mrkvu, aby bola mäkká a chutná Ako a koľko variť mrkvu, aby bola mäkká a chutná Ksenia Voroncovová 6. februára 20240,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte
Koláč „Zebra“: klasický, s mliekom, kyslou smotanou, kefírom, tvarohom a svetlom Koláč „Zebra“: klasický, s mliekom, kyslou smotanou, kefírom, tvarohom
Zemiakový koláč: ako ho pripraviť a čo s ním variť Zemiakový koláč: ako ho pripraviť a čo s ním variť Marianna Orlinková 6. februára 20245,00(1)Pridať
Ako variť
Sushi plnené mletým mäsom: jednoduché, chutné a nezvyčajné Sushi plnené mletým mäsom: jednoduché, chutné a nezvyčajné Ľudmila Salniková 5.
Kugel, výrobník rezancov a kastról: aký je rozdiel medzi našimi obľúbenými cestovinami a ako ich pripraviť Kugel, výrobník rezancov a kastról: aký je rozdiel
Cesto bez vajec: možnosti sú možné! Cesto bez vajec: možnosti sú možné! Tatiana Sotniková 4. februára 20240,00Pridať k obľúbenýmzdieľať Existuje názor
Impregnácie sušienok: top 10 klasických a neobvyklých príchutí Impregnácie sušienok: top 10 klasických a neobvyklých príchutí Ksenia Voroncovová 3.
deň mrkvovej torty deň mrkvovej torty Roman Ryzhov 2. februára 20245,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať 3. februára je veľký medzinárodný sviatok – Deň mrkvovej torty.
Rezancová polievka, kuracia rezancová polievka Rezancová polievka, kuracia rezancová polievka Alena Spirina 2. februára 20240,00Pridať k obľúbenýmzdieľať