Prípravy na zimu
gastronóm 12. apríla 20114.20(5)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minAnglická kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo
gastronóm 22. júla 20214.43(7)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Šalát s tuniakom, zelenými fazuľkami a paradajkami je jednou z odrôd známeho šalátu nicoise
gastronóm 14. apríla 20110,00 (0)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minGrécka kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo
Gurianska kapusta gastronóm 17. októbra 20135,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 251,06 kcal/porcia Porcie: 3 varenie
gastronóm 10. júla 20215,00(3)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Namiesto paradajok môžete použiť červenú papriku alebo avokádo. zložitosť: ľahko Porcie
elena-fialka 8. apríla 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu VERRINS sú predjedlá a dezerty podávané v pohároch. Gastronomický výraz verrine pochádza
gastronóm 26. júna 20214.67(3)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Kastról s cuketou, mletým mäsom a paradajkami vyzerá ako veľký mäsový koláč.
elena-fialka 5. apríla 20115,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Tento kaviár môžeme podávať na mini hriankach alebo na krekroch, natrieť smotanovým
Môj magnet 9. júna 20235,00 (2)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Uvariť šťavnatý steak z hovädzej sviečkovice „ako v reštaurácii“
Zázvorová marinádová omáčka gastronóm 24. septembra 20134,83(6)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 hodinaMorenieOmáčka