Prípravy na zimu
gastronóm 24. februára 20124,75(4)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 338,87 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 4,48
Môj magnet 24. mája 20245,00(3)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Jahňací kebab s pečenými paradajkami a omáčkou matsoni je horúce, výdatné, chutné jedlo
gastronóm 21. januára 20124,00(2)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 150,28 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 15 min Použité: 3,46
gastronóm 5. novembra 20235,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu V Maďarsku sa tomuto druhu jedla – vyprážané kúsky hydiny alebo mäsa so zeleninou
Univerzálne marinády na mäso a hydinu gastronóm 13. septembra 20134,50 (4)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: priemer Porcie
Natália 18. januára 20125,00 (1)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE
Marína Mayorová 9. septembra 20215,00 (1)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Zdieľam recept na chutné a nezvyčajné raňajky.
gastronóm 15. september 20110,00Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 30 minPraženiečínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo
gastronóm 5. januára 20124,00 (1)ohodnotiťUložiťzdieľaťnedefinovanéKomentujte K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 2 hodiny 30 minútObčerstvenieVegetariánstvo
Marinády na rybie a hydinové prsia gastronóm 13. septembra 20135,00(1)Pridať k obľúbenýmzdieľať K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 30 minMoreniePrázdneINGREDIENCIE