Prípravy na zimu
gastronóm 13. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE
A.kuznecova.s 5. septembra 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 5 varenie: 8 hodín Pridať. čas: 30 mintalianska kuchyňaPrázdneObčerstvenieINGREDIENCIE
Tatiana 30. júna 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUpstruh –
Pomarančový džem v pomalom hrnci gastronóm 10. septembra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 434,64 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 2 hodiny 30 minút
gastronóm 29. februára 2016 K receptu Už ste niekedy skúšali túto kombináciu: pečený baklažán a šťavnaté ružové sladkokyslé čerstvé paradajky?
Irina 31. mája 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minPiteVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkefír –
ok.kislorodova 9. septembra 2016 K receptu Sušené paradajky môžeme podávať ako predjedlo s bruschettou a obľúbeným syrom alebo dodajú pikantnú chuť cestovinám či šalátu.
Káťa-malinka 4. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorka –
Čerešňový džem v pomalom hrnci gastronóm 10. septembra 2013 K receptu zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 2 hodiny 30 minútVarenieDezertINGREDIENCIE NA
gastronóm 16. február 2016 K receptu Baklažánový kastról s paradajkami je parafrázou na tému pečených baklažánov. Ale na rozdiel od jedného jedla sa kastról