Prípravy na zimu
K receptu Ak ste ešte nevarili šťavnatý kebab v paradajkovej marináde, odporúčame vám, aby ste tak urobili okamžite. Výsledok prekoná všetky očakávania!
K receptu Vynikajúci „šalát na chudnutie“ s ideálnou diétnou kombináciou produktov – a zároveň chutný, uspokojujúci a nie nudný. Technológia prípravy
Kyslá kapusta s chrenom K receptu Kyslá kapusta s chrenom má všetky vlastnosti bežnej kapusty, ku klasickej kyslej chuti a vôni sa pridávajú len výrazné pikantné tóny.
K receptu Možno ste ešte nikdy nevarili kebab z makrely, ale ak to urobíte raz, budete milo prekvapení jeho vynikajúcou chuťou a príjemnou hustou textúrou.
K receptu Mäta + uhorky + citrón – win-win kombinácia. Vôňa zaplní celú kuchyňu! Čím chrumkavejšie budú uhorky, tým bude šalát chutnejší.
K receptu Tento recept na cestoviny sa skutočne môže stať jedným z vašich obľúbených každodenných jedál. Skladá sa z jednoduchých, cenovo dostupných surovín
K receptu Tento šalát z uhoriek, grapefruitu a krabov má úplne nečakaný dresing na báze kefíru, olivového oleja a čerstvo vylisovanej grapefruitovej šťavy.
Kishmish hroznový džem K receptu Ide o džem vyrobený z dezertnej odrody hrozna. Kishmish je sladká odroda bez semien, z ktorej sa vyrábajú hrozienka.
K receptu Lečo je tradičný recept v maďarskej kuchyni, ktorý má veľa variácií, pripravuje ho každá gazdinka po svojom. Paprika a paradajky sú však nevyhnutnou
K receptu Zelené gazpacho s hroznom podľa nášho receptu osloví tých, ktorí hľadajú rozmanitosť, jas chuti, vzrušenie a hlavne sviežosť a chlad v horúcom dni.