Prípravy na zimu
K receptu Paprika v paradajkovej šťave na zimu sa dá nazvať len jedným dobrým slovom – lecho. Rozdiel je možno v tom, že dnes sa do leča z...
K receptu Funchoza sú ázijské rezančeky, ktoré sa nevyrábajú z ryže, ako si všetci zvyčajne myslia, ale z miniatúrnych fazulí mungo (známych aj ako „zlaté fazuľky“).
Hroznový džem so semienkami K receptu Hroznový džem sa dá vyrobiť aj so semienkami. Najčastejšie sa na takýto džem používajú odrody „Isabella“ a „Lydia“
K receptu Recept na paradajkovú polievku so slaným syrom a bulgurom sa hodí na horúce dni. Táto jednoduchá paradajková polievka môže byť vyrobená z čerstvých
K receptu Šalát „Forest Glade“ s medovými hubami a kuracím mäsom je jedným z tých domácich šalátov, ktoré zo sviatočného stola zmiznú medzi prvými.
K receptu Pečená zeleninová polievka so syrovými krutónmi sa môže zdať banálna a nudná len na prvý pohľad, ale pozrite sa na recept –
K receptu Raita je všestranné občerstvenie. V Indii sa podáva studená a jej jedinou stálou zložkou je jogurt a všetko ostatné sa môže zmeniť.
Hroznový džem na zimu K receptu Takto robia hroznový džem na zimu v Azerbajdžane. Princíp prípravy sa nijako zvlášť nelíši od nášho receptu, až na to, že sa.
K receptu Koncom leta a začiatkom jesene sa ženy v domácnosti často stretávajú s problémom, kam dať obrovské množstvo paradajok. Aspoň v mojej rodine je to bežný jav.
K receptu Toto je úžasne chutné jedlo tatárskej kuchyne. A farba, kontrast a kompozícia – všetko je s ním. Existuje aj tajomstvo úspechu: ghee.