Prípravy na zimu
Natália Gladčenková 30. septembra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhovädzie mäso –
gastronóm 29. februára 2016 K receptu V domovine syra, v Adygei, sa tradične podáva so šťavnatými bylinkami a zrelými paradajkami, posypané pikantnou adyghskou soľou.
Hummusové občerstvenie 12. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 15 minVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty
Hruškový kompót v pomalom hrnci gastronóm 10. septembra 2013 K receptu zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minVareniePiteRýchloINGREDIENCIE NA 2 PORCIE1
Elena Moishuk 16. augusta 2016 K receptu Mnoho ľudí nazýva túto omáčku adjika, ale to je absolútne nesprávne, adjika je tiež pikantná, ale úplne iné korenie.
Oľga Černová 12. októbra 2011 K receptu Náročnosť: ťažké Porcie: 3 varenie: 15 minruská kuchyňaHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetDovolenka detíNový
Evgenia Smirnová 12. február 2016 K receptu Aké pekné je v zime otvárať téglik ručne vyrobených sušených paradajok! Ide o ideálny komponent do mnohých
gastronóm 10. september 2011 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 6 varenie: 1 hodinaHlavný chodRezne, fašírky, fašírkyINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍveľká cibuľa –
Alena Spirina 8. septembra 2016 K receptu Ak máte pečený alebo vyprážaný baklažán, prišľahajte trochu omáčky na špagety. Cestoviny s touto omáčkou sú hitom.
gastronóm 23. septembra 2011 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 30 minHlavný chodINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍnakladané uhorky –