Prípravy na zimu
K receptu Rybie mäso v rôznych úpravách bolo kedysi známym jedlom pre Rusov všetkých tried. Rybie mäso očistené od kostí sa varilo, vyprážalo alebo pieklo.
K receptu Zlomené uhorky sú známym čínskym občerstvením po celom svete a u nás už veľmi populárne. Číňania takmer nikdy nejedia čerstvé uhorky, zvyčajne
K receptu Šalát Achuchuk patrí do uzbeckej kuchyne a najčastejšie sa nepodáva ako samostatné jedlo, ale ako doplnok k pilafu. Recept je jednoduchý a je
K receptu Tento šalát s klobásou, uhorkou a vajcom, samozrejme, nemožno nazvať slávnostným, hoci jeho chuť veľmi nejasne pripomína obľúbený šalát Olivier každého.
K receptu Mnoho ľudí pripravuje paradajky s cukrom na zimu a toto predjedlo je vždy obľúbené na každodenných aj sviatočných stoloch. Ak ste teda niečo
K receptu Šalát z čínskej kapusty s uhorkou je veľmi ľahký a zdravý, takže si ho môžu všimnúť tak priaznivci správnej výživy, ako aj tí, ktorí sa neštítia...
K receptu Máte radi maškrty so slanou chuťou? Pripravte si pikantné zelené paradajky na zimu pomocou tohto receptu! Jasná, skutočne „horká“ chuť jedla
K receptu Tento recept na nakladané uhorky na zimu je pre tých, ktorí nemajú dom na dedine, vaňu v pivnici a vlastnú záhradku a nevedia zohnať listy čerešní...
K receptu Nesladený tvaroh s paradajkami sa môže podávať na raňajky namiesto tradičného – s bobuľami, ovocím, medom, džemom. Recept na toto jedlo
K receptu Kuracie mäso s ananásom a uhorkou na špízoch – malé špízy, ktoré ozdobia bufet alebo sviatočný stôl. Kuracie mäso a ananás sú už dlho takmer klasickou.